Yeni kabinede hangi süpriz isimler bakan oldu

Gündem 03.06.2023 - 19:52
 

Yeni kabinede hangi süpriz isimler bakan oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi Çankayada açıkladı.Yeni açıklanan kabinede süpriz isimler yer aldı.yeni kabine ilk toplantısını salı günü yapacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi Çankayada açıkladı.Yeni açıklanan kabinede süpriz isimler yer aldı.yeni kabine ilk toplantısını salı günü yapacak.. Cumhurbaşkan Yardımcısı:Cevdet YILMAZ Adalet Bakanı:Yılmaz TUNÇ Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı:Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı:Vedat IŞIKHAN Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı:Mehmet ÖZHASEKİ Dışilişkiler Bakanı:Hakan FİDAN Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı:Alparslan BAYRAKTAR Genlik ve Spor Bakanı:Osman AŞKIN BAK Maliye ve Hazine Bakanı:Mehmet ŞİMŞEK İç İşleri Bakanı:Ali YERLİKAYA Kültür ve Turizm Bakanı:Mehmet Nuri ERSOY Milli Eğitim Bakanı:Yusuf TEKİN Milli Savunma Bakanı:Yaşar GÜLER Sağlık Bakanı:Fahrettin KOCA Sanayi ve Teknoloji Bakanı:Mehmet Fatih KAÇIR Tarım ve Orman Bakanı:İbrahim YUMAKLI Ticaret Bakanı:Ömer BOLAT Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı:Abdulkadir URALOĞLU  
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi Çankayada açıkladı.Yeni açıklanan kabinede süpriz isimler yer aldı.yeni kabine ilk toplantısını salı günü yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi Çankayada açıkladı.Yeni açıklanan kabinede süpriz isimler yer aldı.yeni kabine ilk toplantısını salı günü yapacak..

Cumhurbaşkan Yardımcısı:Cevdet YILMAZ

Adalet Bakanı:Yılmaz TUNÇ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı:Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı:Vedat IŞIKHAN

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı:Mehmet ÖZHASEKİ

Dışilişkiler Bakanı:Hakan FİDAN

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı:Alparslan BAYRAKTAR

Genlik ve Spor Bakanı:Osman AŞKIN BAK

Maliye ve Hazine Bakanı:Mehmet ŞİMŞEK

İç İşleri Bakanı:Ali YERLİKAYA

Kültür ve Turizm Bakanı:Mehmet Nuri ERSOY

Milli Eğitim Bakanı:Yusuf TEKİN

Milli Savunma Bakanı:Yaşar GÜLER

Sağlık Bakanı:Fahrettin KOCA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı:Mehmet Fatih KAÇIR

Tarım ve Orman Bakanı:İbrahim YUMAKLI

Ticaret Bakanı:Ömer BOLAT

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı:Abdulkadir URALOĞLU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve personelsaglikhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.