Memurun zam oranı kulis bilgileri

Gündem 05.07.2023 - 10:25
 

Memurun zam oranı kulis bilgileri

Kulislerde dolaşan bilgileri haber programında aktaran Siyasal İletişimci Ferhat Murat sayısal rakam ve oranları verdi.
Maaşlara zam geliyor. Memur ve emeklinin gözü enflasyon verilerine çevrildi. Zam oranlarına yönelik çeşitli iddialar var.A Haber’de yayımlanan Memleket Meselesi programında Siyasal İletişimci Ferhat Murat ve Akademisyen Dr. Eray Güçlüer, memur zamlarına yapılacak seyyanen zam oranına ilişkin kulis bilgilerini paylaştı. “En düşük seyyanen zam 7 bin lira, üzerine yüzde 25 bandında ek zam” Ferhat Murat Seyyanen zam en alttan en üste tüm memur gruplarına aynı miktarda ödemedir. 25 bin alana da 7 bin, 11 bin alana da 7 bin ilave olacak. Benim kulis bilgim en düşük seyyanen zam 7 bin lira ve üzerine yüzde 25 bandında ek bir zam gündemde dedi.
Kulislerde dolaşan bilgileri haber programında aktaran Siyasal İletişimci Ferhat Murat sayısal rakam ve oranları verdi.

Maaşlara zam geliyor. Memur ve emeklinin gözü enflasyon verilerine çevrildi. Zam oranlarına yönelik çeşitli iddialar var.A Haber’de yayımlanan Memleket Meselesi programında Siyasal İletişimci Ferhat Murat ve Akademisyen Dr. Eray Güçlüer, memur zamlarına yapılacak seyyanen zam oranına ilişkin kulis bilgilerini paylaştı.

“En düşük seyyanen zam 7 bin lira, üzerine yüzde 25 bandında ek zam”

Ferhat Murat Seyyanen zam en alttan en üste tüm memur gruplarına aynı miktarda ödemedir. 25 bin alana da 7 bin, 11 bin alana da 7 bin ilave olacak. Benim kulis bilgim en düşük seyyanen zam 7 bin lira ve üzerine yüzde 25 bandında ek bir zam gündemde dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve personelsaglikhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.