Fenerbahçe, 10 yıl sonra Türkiye Kupası şampiyonu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2023 - 23:02, Güncelleme: 11.06.2023 - 23:08
 

Fenerbahçe, 10 yıl sonra Türkiye Kupası şampiyonu

Fenerbahçe, 10 yıl sonra Türkiye Kupası şampiyonu
Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Medipol Başakşehir’i 2-0 yenen Fenerbahçe, 10 yıl sonra bu organizasyonda mutlu sona ulaştı. Bu yıl 61.’si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi’nin 1 ve 29. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak şampiyon oldu. Kupada 18. kez final oynayan Fenerbahçe, son olarak 2013 yılında Trabzonspor’u 1-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. Kanarya, bugünkü şampiyonlukla birlikte Türkiye Kupası’nı 7. kez kazandı.
Fenerbahçe, 10 yıl sonra Türkiye Kupası şampiyonu

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Medipol Başakşehir’i 2-0 yenen Fenerbahçe, 10 yıl sonra bu organizasyonda mutlu sona ulaştı.
Bu yıl 61.’si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi’nin 1 ve 29. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak şampiyon oldu.
Kupada 18. kez final oynayan Fenerbahçe, son olarak 2013 yılında Trabzonspor’u 1-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. Kanarya, bugünkü şampiyonlukla birlikte Türkiye Kupası’nı 7. kez kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve personelsaglikhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.