Öldürülen imam ve eşinin katil zanlısı olarak oğulları gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2023 - 10:59, Güncelleme: 02.06.2023 - 11:00
 

Öldürülen imam ve eşinin katil zanlısı olarak oğulları gözaltına alındı

Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi
Konya’da evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam ve eşinin katil zanlısı olarak çiftin 26 yaşındaki oğlu gözaltına alındı. Olay, dün Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, imam olan Hüseyin Çoban (57) ve eşi Mürüvvet Çoban’dan (55) haber alamayan yakınları akşam saatlerinde eve geldiklerinde karı kocayı kanlar içerisinde buldu. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazeleri morga kaldırıldı. Devam eden soruşturmada, çiftin 26 yaşındaki oğlu Mücahit Çoban katil zanlısı olarak jandarma tarafından gözaltına alındı. Suç aleti tabancanın da ele geçirildiği öğrenildi. Mücahit Çoban’ın ifade işlemleri jandarmada devam ediyor.
Çumra ilçesine bağlı İçeriçumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi

Konya’da evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam ve eşinin katil zanlısı olarak çiftin 26 yaşındaki oğlu gözaltına alındı.
Olay, dün Çumra ilçesine bağlı İçeri çumra Mahallesi Çakılkuyu Caddesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, imam olan Hüseyin Çoban (57) ve eşi Mürüvvet Çoban’dan (55) haber alamayan yakınları akşam saatlerinde eve geldiklerinde karı kocayı kanlar içerisinde buldu. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cenazeleri morga kaldırıldı. Devam eden soruşturmada, çiftin 26 yaşındaki oğlu Mücahit Çoban katil zanlısı olarak jandarma tarafından gözaltına alındı. Suç aleti tabancanın da ele geçirildiği öğrenildi. Mücahit Çoban’ın ifade işlemleri jandarmada devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve personelsaglikhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.